Anmeldelser

Vi samler kun på tilfredse kunder

facebook

Daniel Poulsen

Nok de bedste mc-mekaniker på Sjælland. Jeg roser sjældent firmaer, men Kærsgaard er virklig dygtige professionelle mennesker som levere et fantastisk stykke arbejde til en rimelig pris !

Nicklas Lund

Jeg har op til flere gange været forbi butikken, hvor jeg hver gang er blevet mødt af Daniel. Daniel er hamrende kompetent hvad angår kreativitet og muligheder for at personliggøre din motorcykel, og ikke mindst hjælp fra alt til valg af motorcykel og tøj. Kæmpe tilfreds med servicen fra Daniel 🙂

Bo Nielsen

Et dejligt sted for mc interesseret at besøge. Dejligt udvalg af motorcykler til stort set enhver smag. Bredt udvalg af udstyr og tøj. Fedt med det kæmpe udvalg af hjelme. God plads i butikken hvor det er muligt at komme rundt mellem motorcyklerne. Bedst af det hele er et kompetent personale der venligt og meget hjælpsomme. Klart et sted jeg vil køre til for at få hjælp og rådgivning fremadrettet.

Ronnie Krause

Jeg har brugt Kærsgaard motorservice flere gange, Mike leverer en fantastisk service om der er i butikken eller på værkstedet. Har lige fået lavet stort service på motorcyklen, det spiller bare.... Jeg har været hos en del mc forhandlere, men servisen hos Kærsgaard motorservice er klart den bedste jeg har oplevet.

Dennis DB

Latterlig god service! Kan kun anbefale Mike og hans butik til alle jeg kender! Fedt med en person der er så passioneret omkring hans erhverv!

Rune Jensen

Top arbejde og top service. Fantastisk god betjening og superfine folk.

Jack Becher Holst

Service i særklasse ! Jeg fik udbedret en garanti sag hos Kærsgaard samt bestilling af ny udstødning. Jeg har fået en kanon god service og de monteret min udstødning uden beregning. Jeg kan helt klart anbefale dette sted ????????

Jesper Horstmann

Mike har optimeret min affjedring, og lavet service på min Kawasaki 250f. Under hele reparationen var der rigtig god kommunikation med hensyn til de eventuelle reparationer der ville komme oveni, når han fik skilt det ad. Alt har fungeret fantastisk, og cyklen spiller bare. Fantastisk service !

Jonas Kondrup Jensen

Jeg har brugt Kærsgaard Motorservice til service samt opdateringer på både min Yamaha R1 (04) samt nu cbr1000rr (08) Det har altid spillet max og Mike yder en fantastisk service, samt er behjælpelig når der skal bestilles dele hjem. Klar anbefaling herfra!