Fox Instinct Hvid

3.649,00 DKK

Siden begyndelsen har Fox Instinct støvlen vist sig at være verdens hurtigste motocross-støvle ved at vinde de sidste fire Supercross og motocross mesterskaberstitler. I år har støvlen fået en spritny Duratac-gummiblanding, som giver forbedret slidstyrke og greb.

Instinct-støvlen har et patenteret hængsel- og spænde-system, som giver et øjeblikkeligt trin op i komfort og støtte. Vores eksklusive hængsel giver lateral støtte og låser for at standse bevægelse, før anklen går i hyperextension, mens det nemme spændesystem bevæger sig smidigt sammen med støvlen for nem bevægelsesfrihed.

Instinct-støvlen forbedre ydelse ved at give dig større kontrol over din offroad-cykel. Et slankt medialdesign giver dig en intuitiv følelse af cyklen, og en lavtsiddende ramme giver jævne skiftebevægelser og bedre kontrol over den bagerste bremse.

Ydersålen og beskyttelsesskærmen bruger en ny Duratac-gummiblanding for greb og slidstyrke. Dette navnebeskyttede gummi blev udviklet eksklusivt af udviklingsteamet hos Fox og giver dig den største fordel på banen. Se selv, hvorfor Instinct er den foretrukne motocross-støvle for vindere som Ryan Dungey og Ken Roczen.

PRODUKTOPLYSNINGER

 

  • Hinge Lockout stopper bevægelse før hyperextension
  • Vores eksklusive Duratac Fox gummiblanding giver forbedret slidstyrke og enestående greb på ydersål og beskyttelsesskærm
  • Et slankt medialdesign holder dig tæt på cyklen, mens Duratec beskyttelsesskærm giver greb
  • En lavtsiddende ramme placerer foden lavere og tættere på fodbøjlen
  • Slankt tåværn til fri bevægelser og en slankere profil
  • Sålen kan udskiftes