RT Race Pro Air

3.739,00 DKK

En lækker sportstøvle er noget man virkelig sætter pris på, når man skal presse sine grænser, eller når man bare vil have en støvle, der bare er så sikker som den kan blive!

Med denne støvle fra TCX får du alt du kan forvente ved en moderne støvle i topsegmentet, plus lidt mere til.

D.F.C (Double Flex Control System), giver støvlen gennem avanceret design et stabilt støvleskaft, der er fleksibilitet nok for at give en god bevægelighed, men undgår stadig vridskader.
F.F.C (Fasten Fit Control) er den interne snøring, der er designet på en sådan måde, at den krammer din fod og ankel ordenligt, så støvlen sidder behageligt på sin plads, uanset hvor hårdt du kører.
Det smarte aluminiumspænde, der sidder øverst på støvlen, garanterer en sikker pasform, uanset størrelsen på din læg.

På indersiden af ​​støvlen sidder et nyudviklet varmeskjold, der giver et godt greb med biken, samtidigt griper hælen rigtig godt, mens du minimerer kanter, der kan fanges.
Der er også udskiftelige magnesiumsliders ved tæerne og hælen, så du kan holde dine støvler i mange årstider, der kommer. En slider sidder også på bagsiden af ​​hælen, så den glider godt og ikke sidder fast i asfalten ved eventuelt styrt.

Lynlåsen er monteret på en fleksibel gummiliste, der gør det lettere at trække den op, samtidigt med at det forlænger levetiden.

- Delvist perforeret yderside af syntetisk materiale
- Udskiftelige magnesiumsliders på tæer og hæle
- Robuste forstærkninger over tæerne og rundt om hælen
- D.F.C giver fleksibilitet og modvirker vridskader
- F.F.C og aluminiumspændet omkring lægen gør at støvlen sidder på plads uanset anatomien