CWR-1 photochromic Visir

1.399,00 DKK

CWR-1 Photochromic Pinlock Shield er designet til at passe til SHOEI X Spirit 3, X-Fourteen, RF-1200 og RF-SR hjelm modeller. 

Tilbyder 100% UVA- og UVB-beskyttelse og en ridsefast belægning. Anvendes sammen med Pinlock-indsatsen. Uanset om du dominerer racerbanen eller er ude på en fornøjelses tur, vil du altid have et klart udsyn. Traditionelt beskæftiger ryttere sig med skiftende lysforhold ved at bruge to visirer (et klart, et tonet) som skal skiftes manuelt. Transitions® adaptive visir eliminerer ikke kun behovet for at bruge flere visirer, det forbedrer faktisk synet ved problemfrit at tilpasse sig optimerede mørke niveauer med det skiftende lys.

Når Transitions®-visirer udsættes for UV-lys, begynder billioner af fotokromiske molekyler i skjoldet at ændre struktur. Denne reaktion er det, der får visiret til at mørkne. Overlegenheden ved overgangs mærketeknologi ligger i deres eksklusive, patenterede formler. Molekylerne kalibreres konstant og glat, så den optimale lys mængde når dine øjne, uanset om du er i stærkt sollys eller under skydække.

Designet til at opfylde internationale standarder

• UV-beskyttelse: Blokerer 100% af UVA- og UVB-stråler

• Fuld aktivering på 2 minutter *

• Slagbestandig

* Fotokromisk ydelse påvirkes af temperatur, UV-eksponering og afskærmnings materiale.