Z900RS 2019 Grå

179.990,00 DKK

Kawasaki Z 900 RS Cafe, 948 ccm, 111 hk, 2019, m. afgift

*** 5 Års garant i***
Momentstærk og liniær effekt - Hjertet i Z900RS er en momentstærk 948cc 4-cylindret motor, med en særdeles jævn og liniær effektudvikling der lader føreren udnytte hele effekt registret, fra tomgang til det røde felt. Den velafstemte indsprøjtning reagerer på dit mindste vink og giver en fornellemse af "at du sidder med baghjulet i hånden", så præcis reagerer den på gassen.
KTRC (Kawasaki TRaction Control) - Traction control systemet øger sikkerheden og kan justeres i 2 trin eller kobles fra. 1 trin er til sportslig kørsel og det andet til kørsel på vej med nedsat friktion som i vådt og fedtet føre.
Assist & Slipper kobling - Assist & Slipper koblingen er basseret på feedback fra racer kørerer. Udover slipper funktionen, der reducerer baghjuls steppen ved hårde nedgearinger, er koblingen også udstyret med en assist funktion der betyder at jo mere træk der bliver på koblingen, jo mere trykker den sig sammen. Denne funktion betyder at antallet af koblingsfjedere kan reduceres og koblingen bliver dermed lettere at trække.
Z1 inspireret ande-røv med LED lygte
Også bagendens udformning er inspireret af Z1s, men på den moderne Z900RS er baglygten selvfølgelig LED

Rund LED forlygte
På en klassisk motorcykel skal forlygten selvfølgelig være rund, men lyset behøver jo ikke være klassisk. Den runde LED lygte giver et godt klart lysbillede i de mørke timer og øger synligheden i trafikken døgnet rundt

En vigtig del af stilen på en retro motorcykel er lyden fra motor og udstødning. Under udviklingen af udstødningen har teknikerne derfor haft øget fokus på den helt rigtige lyd specielt ved lave omdrejninger hvor der ofte køres ved afslappende cruising kørsel.

KAN PRØVEKØRES HOS KÆRSGAARD MOTORSERVICE I SLAGELSE

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling!