Z H2 2020

279.990,00 DKK
Beskrivelse
Kawasaki Z H2, 998 ccm, 200 hk, 2020, Sort, m. afgift

Skal du have fingre i verdens fedeste Naked-bike med 200HK og Kompressor ? Den giver dig et kraftfuldt overskud på hele området, og samtidig med at du sidder afslappende men "Sporty" bliver du blæst afsted :-)

Tjek lige lidt af udstyret her :

ABS bremser, TCS (traction control), kørecomputer, gearindikator, infocenter, fartpilot, slipper kobling, startspærre, indsprøjtning, halvkåbe, quickshift, LED baglygte, LED forlygte


Kompressor = moment
Målet med Z H2 motoren har været at få kontrollerbar effekt ved alle omdrejninger og dermed give føreren følelsen af kontrol, så de mange kræfter kan udnyttes. Den 998cc store 4-cylindrede motor yder 200 hk og kompressoren sørger for et solidt moment der giver et kraftoverskud som ikke findes magen til på en suge motor.


TFT farveskærm
TFT farveskærmen indeholder et væld af informationer og kan samtidigt forbindes til din smart phone via Bluetooth.
- Speedometer og omdrejningstæller
- Gearindikator og shift-light
- Odometer og 2 triptællere
- Benzin måler
- Nuværende forbrug, gennemsnits forbrug og rækkevidde
- Luft og motor temperatur
- Indikator for økonomisk kørsel
- IMU indikator
- KIBS indikator
- Kompressortryk
- Kompressor temperatur

Avanceret elektronik
Den avancerede pakke af elektroniske hjælpemidler er godt for både sikkerhed og fun-factor. Hjertet i de forskellige systemer er en IMU der måler i 6 akser. Informationerne fra IMU’en, og en række andre sensorer, sendes til motorcyklens ECU som behandler disse signaler op til 1000 gange i sekundet! Hermed er der optimal styring af bla. KIBS, KCMF og KTRC.
Justeringen af disse systemer, samt 3 power modes, samles i nogle let overskuelige køre programmer, Rain, Road, Sport eller Rider, hvor sidstnævnte kan indstilles efter personlige præferencer.

LED I alle lygter
Alt lys, incl. blink og nr. plade lys er af LED typen. LED giver et godt skarps lys samtidig med at strømforbruget er lavt, og så ser ser det godt ud!


Design
Den kraftige motor, det vridningsstabile Trellisstel og de effektive bremser, følges op af et markant og brutalt design. Z H2 udstråler potens i alle sine linier, lige fra den asymetriske front med luftindtag, til den korte bagende og den massive bagsvinger.

KQS (Kawasaki Quick Shifter)
Med quick-shift i begge retninger kan føreren skifte gear uden brug af koblingen. Systemet fungerer ved +2500 rpm. Når der skiftes op skal motorcyklen være under acceleration og når der skiftes ned skal gas-håndtaget være sluppet.

Assist & Slipper kobling
Som den eneste producent på markedet udstyrer Kawasaki konsekvent sine modeller med assist og slipper kobling, til gavn for både sikkerhed og komfort.
Slipperfunktionen minimerer slip på baghjulet ved kraftige motorbremsninger, og assist funktionen gør koblingen lettere at trække


Telefonopkobling
Med appen "RIDEOLOGY THE APP" kan føreren trådløst koble sin smartphone til motorcyklen hvorfra det både er muligt at tilgå data fra motorcyklen og downloade køre logs. Udover at hente data er det også muligt at foretage justeringer i motorcyklens elektronik når du planlægger din næste tur fra sofaen


Bremsesystem
De radial monterede Brembp M4 monoblok kalibre er lette at dosere, og har et godt bid der matcher Z H2s potente effekt.

Kontakter og betjening
Kontakterne til betjening af motorcyklens display og elektronik er placeret så de kan betjenes med tommelfingrerne uden at tage hænderne af styret.


Trellis stel
Som de øvrige H2 familiemedlemmer er Z H2 bygget op omkring et let Trellis stel og medbærende motor. Trellis konstruktionen har den helt rette kombination af kontroleret flex og fasthed.

Fartpilot
Med fartpilot kan du indstille hastigheden til det ønskede og bare nyde turen. Hastigheden kan ændres via + / - knapperne ved venstre tommelfinger.

Finansierings forslag :
Udbetaling : 55.998kr.
Månedlig ydelse : 2393kr.
Antal måneder : 120
ÅOP Før skat : 5,3%