Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa

264.999,00 DKK
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

LYNTOGET FRA HAMAMATSU ANKOMMER
Med samme karakteristiske silhuet og teknologi på højeste niveau, er den nye HAYABUSA klar til at overbevise alle om at power stadig begejstrer.
Siden 1999 har SUZUKI produceret, to generationer, og leveret næsten 190.000 stk. HAYABUSA’er.
Fra dag ét stod det klart, at HAYABUSA med sit massive effektregister var meget mere end summen af en masse kvalitetsdele.
Som den første serieproducerede motorcykel der kunne køre mere end 300 km/t var HAYABUSA noget ganske særligt. Den satte nye normer for acceleration og fart uden at gå på kompromis med byggekvalitet og holdbarhed.
Kombinationen af god langdistancekomfort og letkørthed var ikke en umiddelbar forventning til HAYABUSA’en ved dens introduktion, men blev hurtigt kendetegnende for dette motorvejsmissil !
Godt nok er den nye HAYABUSA udstyret med nymodens teknologi som avanceret kurve ABS / tracktion control, fartpilot og quick shifter. Dette ændrer ikke ved den – på flere måder – mægtige køreoplevelse.
Nyeste generation SUZUKI HAYABUSA tilbyder som alle tidligere HAYABUSA’er kvalitet, fartresurser og komfort i uanede mængder

Finansierings forslag - Kan tilpasses :
Udbetaling 20% : 53.000,-
Månedlig ydelse: 2702,-
Antal måneder: 96
ÅOP Før skat: 5,3%

slip-on udstødning, ABS bremser, TCS (traction control), kørecomputer, gearindikator, infocenter, slipper kobling, quickshift, fuldkåbe, vindskærm, startspærre, indsprøjtning, varmehåndtag, fartpilot